miércoles, 23 de mayo de 2007

Reunió final... i s'acaba la campanya! Divendres 25 de maig, a les 21.30, al Salón de Rialp

Progrés Municipal de Rialp, tanca la campanya aquest divendres.

Us volem exposar la nostra futura gestió municipal basada en la implicació i il·lusió del grup de persones que hi ha al darrera de la nostra llista, la capacitat de desplegar les accions previstes en el nostre programa, la dedicació que s'esmerçarà a l'Ajuntament, i sobretot, la sensibilitat a l'hora de portar a terme els plans i programes previstos. Us convidem doncs a totes i a tots per explicar-vos com entenem el desenvolupament del nostre municipi i la millora de vida que plantegem pels seus habitants. (Descarregar Programa en PDF)

Podreu fer una mossegada i una copeta de cava per fer una bona entrada a la jornada de reflexió!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

molts anims!!!

Anónimo dijo...

Vanesa,ets la millor i espero que guanyis! Molts ànims!

josepb dijo...

Desanimat per la politica que es fa a Sort, m'agradarie viure a Rialp per poder-te votar. Espero que guanyes, segueix així i no canvies.

Anónimo dijo...

M'agraden les vostres idees i les ganes que teniu de fer coses pel municipi ... però espero que no facis venir al Quim Llena per la teua campanya!

Anónimo dijo...

vistos els resultats , i havent-vos votat penso que el mes inteligent és pactar 3-2 i demostrar que se serveix,sent nou en el poble i havent-me informat una mica , potser l'errada va ser no explicar prou be el que es volia fer o no saber trencar amb el passat que tant pesa a Rialp....

també ha fet mal que el psc hagi jugat a caçar el cacic pel pallars (a lladorre i espot), el poder a qualsevol preu...
estaria bé un colomer a la presidencia del consell...