miércoles, 16 de mayo de 2007

Fem poble, fem per tothom.




Presentació

Fem poble; fem per tothom. Així és com ens presentem aquest cop, amb un nou equip, experiència municipal i amb les ganes de treballar bé i millor.

Ens presentem com a grup, on la responsabilitat és repartida; tenim la voluntat d'establir un equip obert on comptarem amb tothom i on la veu serà transmesa entre tots des d'ara i durant els propers quatre anys.

Fem poble. Volem treballar perquè torni la il·lusió de poble. Plantegem la participació ciutadana com a dret fonamental de la ciutadania i principi inspirador del nostre plantejament. En definitiva, escoltar, organitzar, fer partícip tothom en la presa de decisions dels nostres pobles d'una manera transparent i lliure.

Fem per tothom. Treballant pel bé comú i pensant amb tots els pobles. La responsabilitat és compartida. Hem de rebre i hem de saber donar, participant activament, cooperant entre veïns, treballant conjuntament, i sobretot, com Ajuntament, potenciant el bé comú per sobre dels interessos particulars.

La participació, la cooperació, l'educació i la formació com a eixos estratègics que desenvoluparan la dinàmica de poble. Apostem per un municipi amb criteri propi, amb il·lusió i coneixement, que ens portarà a assolir la qualitat de vida que volem: un municipi on siguem escoltats, on puguem gaudir de bons serveis, on se'ns doni l'oportunitat de viure i treballar, on tinguem garantida una educació i una formació de qualitat, on puguem gaudir d'una bona activitat cultural i social, en el que sapiguem valorar el nostre patrimoni cultural i natural, conservant-lo i dinamitzant-lo. En definitiva, un municipi on ens sentim orgullosos de ser i de viure.

El desenvolupament permanent. Existeixen maneres respectuoses i participatives de gestionar el nostre municipi; que pensen en el demà respectant el present i que plantegen un desenvolupament en positiu en els aspectes socials, culturals i econòmics. El progrés i la conservació han d'anar lligats i actualment es presenten com una combinació de futur. Hem de saber potenciar els nostres espais i d'aquesta manera preservar la nostra identitat.

Un municipi obert a la resta del territori. El municipi de Rialp vol ser un model de desenvolupament, on s'aprofitaran al màxim els recursos econòmics existents de l'administració per fer possible les propostes que us presentem; volem arribar a ser un model pels altres municipis, on es treballarà pel bé comú d'una manera permanent i a llarg termini.

Que això sigui possible depèn de tots i totes. Ens agradaria obtenir el vostre vot de confiança i treballar des de dins, per demostrar-vos en aquestos propers quatre anys, alguna cosa més que intencions.

No hay comentarios: